Pečine

Pečine - Peter Nichols | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Nichols
DIMENZIJA
9,31 MB
IME DATOTEKE
Pečine.pdf
ISBN
8816602386236

OPIS

Roman Pečine se med slikovitimi pogledi na Sredozemsko morje in bujne oljčnike začne z nepričakovanim srečanjem in skrivnostjo. Kaj se je zgodilo leta 1948, da je tako nenadoma in za vedno ločilo mladoporočenca, ki nista nikdar več spregovorila, čeprav sta še naslednjih šestdeset let živela na istem otoku, Majorki? In kako je njuna zgodovina desetletja pozneje oblikovala ljubezensko življenje njunih otrok, ki si nista v sorodu? Kako je usmerjala odločitve sodobnega Romea in Julije? Pečine so dvojna ljubezenska zgodba o skrivnosti, ki je zaznamovala dve družini, štiri ljubimce in eno skupnost hotelskih gostov ob morju.Peter Nichols je napisal pronicljiv grenko-sladek, inteligenten in romantičen roman o tem, kako je lahko resnica, ki jo zgolj predpostavljamo in morda ni celotna zgodba, močna kot spona, vez in prepreka; in kako lahko eno napačno razumljeno dejanje nepopravljivo odmeva skozi desetletja.

OBRAT PEČINE, Pečine - kontaktni ter drugi podatki o podjetju v Telefonskem imeniku Slovenije. Pečine. Nichols, Peter, 1950-Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

Veliki planini zaprta. PD Domžale sporoča, da se je na spodnji poti (severna varianta) preko Pasje peči ... Video 5ek: Pečine, trejli, parki in e-kolesa mtb.si / Novice / video5ek video MacAskill na otoku Skye, nakup e-kolesa z IFHT Films, zvok hitrosti s Thibautom Daprélo, Blenky na polno, brez zavor z Maxom Otzelbergerjem in 100 sekund s Coreyjem Walshem. Podjetja v kraju PEČINE po dejavnosti kultura in umetnost na najdi.si zemljevidu. Uvajanje tehnologij, ki imajo eroi manjši od mejnega, še pospešuje trend nižanja družbenega eroi in nas potiska proti robu energijske pečine (ang.

POVEZANE KNJIGE