Garaže

Garaže - Urban Vovk | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Urban Vovk
DIMENZIJA
5,91 MB
IME DATOTEKE
Garaže.pdf
ISBN
7095820868414

OPIS

»Knjiga, ki jo imate v rokah, se začne z lokalno vinjeto, pravzaprav je bolj ali manj njeno celotno ozemlje lokalno, ki pa ima vse lastnosti univerzalnega, in potem potujemo skozi neko življenje, ki se bere na različne načine; včasih skoraj kot esej, ali pa kot spomin, ki ostaja spomin, ali pa kot spomin, ki po neki čarovniji prehaja v zgodbo, potem pa spet kot čista, dih odvzemajoča izmišljija, vse pa je napisano suvereno, jasno, arhitektonsko in dramaturško premišljeno, včasih ironično, smešno, da se tolčeš po kolenih, in potem do bolečine iskreno in razkrivajoče. Skrajno pogumno. Ja, ko človek bere Garaže, si nekako oddahne, se nasmeji, ker ga preplavi upanje in začne sanjariti, kajti knjiga radodarno ponuja točno tisto, kar v slovenski prozi tako pogrešam: fino, toplo človečnost in z njo povezano prepričljivost; objem.«- Uroš ZupanUrban Vovk (1971) je avtor treh samostojnih knjig. Za svoje kritiško delo je leta 2002 prejel Stritarjevo nagrado, leta 2007 pa je bil med nominiranci za Rožančevo nagrado.

Z garažo od postavitve ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov saj garaže iz pločevine odlično kljubujejo vremenskim razmeram in ne potrebuje nikakršnih vzdrževalnih del. Pri tem pa odlično varuje vaš jekleni koniček. Rezultati iskanja nepremičnin: Garaža Prodaja Ljubljana mesto na Nepremicnine.net Enojne garaže Enojne z nadstreškom nad vrati Enojne z oknom in vrati Dvojne garaže Dvojne z nadstreškom nad vrati Dvojne z oknom in vrati Garaže z rolo vrati Garaže z rolo vrati in izolacijo Garaže z izolacijo Vrstne garaže Široke garaže Garaže po naročilu Garaže z nadstreški Lope Lesene garaže. Naše garaže vam ponujajo trajno stabilnost zaradi izbire vrhunskega materiala, obdelave in oblike.

V primeru, da imamo raje udobno parkiranje brez skrbi, je najboljša izbira širša garaža. V primeru, da si umislimo vrata na sredini, lahko odobno parkiramo na sredini garaže in enostavno iztopimo iz avtomobila. Garaže - potrebujete garažo, garažno hišo ali parkirni prostor? Nepremičnine > prodaja garaže.

POVEZANE KNJIGE