Eleanor in Park

Eleanor in Park - Rainbow Rowell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainbow Rowell
DIMENZIJA
11,33 MB
IME DATOTEKE
Eleanor in Park.pdf
ISBN
6876499004442

OPIS

Nikoli se mu ni zdela lepa. Zdela se mu je kot umetnina, in umetnost naj ne bi bila nujno lepa, umetnost naj bi v tebi vzbujala občutke. Ko je Eleanor sedela ob njem na kavču, se je počutil, kot bi kdo odprl okno sredi sobe. Kot bi kdo zamenjal ves zrak v prostoru z novim, izboljšanim (zdaj z dvojno svežino). Ob Eleanor se je počutil, kot da se nekaj dogaja. Četudi sta zgolj sedela na kavču.Pripoved o dveh posebnežih, ki sta dovolj bistra, da se zavedata kako prva ljubezen skoraj nikoli ne preživi, a vseeno ravno prav pogumna in drzna, da poskusita biti skupaj. Roman poln glasbe in svetlo temnih plati življenja in ljubezni, v katerem se bo prepoznal skorajda vsak od nas.Ameriška avtorica Rainbow Rowell (1973) je bila z romanom Eleanor in Park, njenim prvencem za mladino, nominirana za številne nagrade. Leta 2013 je za knjigo prejela nagrado Boston Globe-Horn Book Award.

Res je, da so najstniške ljubezni na videz drobne, frfotave in občasno tudi naivne, niso pa tako zelene, kot si odrasli pogosto mislimo. Park's mother, Mindy, cuts Tina's hair regularly. It's suggested that Tina—who dated Park briefly in junior high—still harbors feelings for Park and lashes out at Eleanor out of jealousy and resentment.

The white cover is available more broadly. (The link below is for my hometown bookstore, but you can order it from any bookstore.) Šestnajstletni Park je drugačen na pogled, ker je njegova mama Korejka, med sošolci pa želi biti čim bolj neopazen.

POVEZANE KNJIGE