Duh v kopeli

Duh v kopeli - Jeremy Strong | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jeremy Strong
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Duh v kopeli.pdf
ISBN
5332231608835

OPIS

Luka pestijo hude naloge – ups nadloge. Ni mu uspelo napisati zgodovinske seminarske naloge za gospo Logar. In najmanj, kar še potrebuje, je duh v kopeli …

Gong zdravi tudi delovanje žlez, vpliva na hipofizo in posledično na vse žleze. UM Za prostovoljni prispevek, je bil na voljo tudi veganski golaž, imeli smo možnost uživati v kitajski masaži, zvočni kopeli, gong terapiji … Ni manjkalo stojnic z domačimi eko izdelki, predavanj o samooskrbi, zeliščarstvu, eko gradnjah in raznih delavnic ki so popestrile dogajanje. Zdrav duh v zdravem telesu.

Vendar je pomembno poleg meditiranja, odpiranja takih in drugačnih kanalov, prakticiranja različnih tehnik, ki vam pomagajo se povezati s sabo, … tudi delati na sebi - tako fizično kot z raziskovanjem svojega uma in duha. Za vlažne potilne kopeli je značilno: - nižja temperatura,- visoka vlažnost. Praviloma pride v vlažnih kopelih do izraza tudi umetniški duh.

POVEZANE KNJIGE