Dekle z vsemi darovi

Dekle z vsemi darovi - M. R. Carey | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
M. R. Carey
DIMENZIJA
7,21 MB
IME DATOTEKE
Dekle z vsemi darovi.pdf
ISBN
9207931569349

OPIS

Ni vsak dar blagoslov.Melanie je zelo posebna deklica. Vsako jutro potrpežljivo čaka v svoji celici, da jo odpeljejo k pouku. Ko pride na vrsto, ji narednik s pištolo pomeri v glavo, njegova moža pa jo z jermeni zvežeta na invalidski voziček. Prepričana je, da je ne marajo. Pošali se, da ne grize, vendar se nikoli ne zasmejijo.Združeno kraljestvo pretrese skrivnostna okužba, ki ljudi spreminja v krvoločne zombije. Edino upanje na zdravilo se zdi skupina okuženih otrok, ki se na virus odzivajo drugače, zato jih znanstveniki zadržujejo na vojaškem oporišču in preučujejo. Toda nekega dne stvari uidejo nadzoru …

Dogajanja, Novice. Ob vstopu v november ponujamo britansko grozljivko, novega junaka iz stripovskega univerzuma Marvel, zgodbo iz temne strani čilenske sodobne zgodovine in kar dve oskarjevski vabi, izmed katerih si eno lahko pre... Tickets for DEKLE Z VSEMI DAROVI, 13.11.2016 um 18:00 at Tomčeva dvorana Dekle z vsemi darovi bi lahko na hitro odpisali kot še eno grozljivo zgodbo o zombijih, ki - sploh zadnja leta - na nas prežijo od povsod, toda zahvaljujoč ravno pravšnji meri »znanosti« in presenetljivi pripovedovalki gre za knjigo, ki postavlja nov standard tega žanra.

1. 2017, ob 19:00 uri si bomo namreč ... Dekle z vsemi darovi ...

POVEZANE KNJIGE