Cerkev vseh in za vse

Cerkev vseh in za vse - Cveto Uršič, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cveto Uršič, ... [et al.]
DIMENZIJA
6,29 MB
IME DATOTEKE
Cerkev vseh in za vse.pdf
ISBN
3685743401243

OPIS

Velik del ljudi, tudi starejših, ni imel mask. Komisija za ekumenizem in medverski dialog vsako leto pripravi knjižico z berili in nagovori za vseh osem dni in vabi vse, da bi v sedanjih razmerah še pomnožili molitev za edinost. Glavna misel letošnjega tedna molitve je vzeta iz Evangelija po Janezu: »Ostanite v moji ljubezni in obrodili boste obilo sadu« (prim.

Gre torej za to, da začnemo procese, ki bodo spremljali, preoblikovali, porajali; da ustvarimo projekte za spodbujanje kulture ... V večini nas zelo podpirajo in izražajo hvaležnost. Od nekaterih vernikov dobivamo očitke, da blatimo vse duhovnike in Cerkev, ki je že tako dovolj napadena z vseh strani.

POVEZANE KNJIGE