Čarovnikov vajenec

Čarovnikov vajenec - Evald Flisar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
7,53 MB
IME DATOTEKE
Čarovnikov vajenec.pdf
ISBN
9133142198642

OPIS

3 let po prvem izidu je najbolj brani slovenski roman po 2. svetovni vojni pred nami že v enajsti izdaji! Zdi se, da ga vsaka generacija odkrije na novo in razume po svoje. Roman, ki bo preživel avtorja in se vpisal v seznam večnih del slovenske literature.

Vzemimo njegovo politiko do Irana. V bistvu kaj drugega nimamo na izbiro, ker Netanjahu nima kakšnega drugega političnega področja o ... Čarovnikov vajenec razpet med potopisni, razvojni in filozofski roman in da ga je nemogoče umestiti od zgolj eno teh skupin.

Neusahljivo zanimanje zanj dokazuje, da je to res knjiga, ki noče umreti - zdaj jo berejo tisti, ki so ob njenem prvem izidu šele shodili. Čarovnikov vajenec je očitno ena tistih knjig, ki ostanejo večno mlade, trajno aktualne, vedno vznemirljive in nove. Že naslov veliko pove o čem bo film govoril in tokrat bo to Čarovnikov vajenec.

POVEZANE KNJIGE