Ulica v mesečini

Ulica v mesečini - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
12,2 MB
IME DATOTEKE
Ulica v mesečini.pdf
ISBN
6751359148761

OPIS

Logan je dve leti plačeval za storjene napake. Pripravljen je začeti znova. Ima sijajno stanovanje, dobro službo, zabava se s celo kopico žensk, ki mu odvračajo misli od njegove preteklosti. Soočiti pa se mora tudi z žensko, ki ga ob pamet spravlja na popolnoma drugačen način …Grace je s selitvijo v drugo mesto pobegnila od svoje manipulativne družine. Novo življenje je prilagodila lastnim potrebam, tako da je skoraj popolno. Najti si mora samo še gospoda Pravega – ali pa vsaj ugotoviti, kako naj se ne zmeni za neustavljivo privlačnega, toda zoprnega ženskarja v podobi njenega soseda.Odločena je, da z Loganom ne bo imela prav nič, vendar pa življenjsko prelomno presenečenje poskrbi, da se neukročeni lomilec ženskih src začne počasi spreminjati v natančno tako trdnega in zanesljivega moškega, kakršnega išče. Ko ravno začne popuščati njegovemu šarmu, njena nerešena preteklost grozi, da bo izničila vse, kar sta trudoma ustvarila …

Ulica Beale je naša zapuščina. V primeru, da je telefonska linija zasedena vas prosimo, da na e-naslov [email protected] pošljete vaše vprašanje oziroma vašo telefonsko številko, na katero vas bomo lahko poklicali nazaj. pon.

Filmi na Planini v primeru slabega vremena odpadejo. Ogled vseh flmov je brezplačen. Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi Sedež podjetja: Čučkova ulica 16 1000 Ljubljana, SI D.Š.: 41947223 M.Š.: 6851584000 Škofja Loka - Danes, v torek, 28.

POVEZANE KNJIGE