Ulica v mesečini

Ulica v mesečini - Samantha Young | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samantha Young
DIMENZIJA
6,26 MB
IME DATOTEKE
Ulica v mesečini.pdf
ISBN
5870953366186

OPIS

Logan je dve leti plačeval za storjene napake. Pripravljen je začeti znova. Ima sijajno stanovanje, dobro službo, zabava se s celo kopico žensk, ki mu odvračajo misli od njegove preteklosti. Soočiti pa se mora tudi z žensko, ki ga ob pamet spravlja na popolnoma drugačen način …Grace je s selitvijo v drugo mesto pobegnila od svoje manipulativne družine. Novo življenje je prilagodila lastnim potrebam, tako da je skoraj popolno. Najti si mora samo še gospoda Pravega – ali pa vsaj ugotoviti, kako naj se ne zmeni za neustavljivo privlačnega, toda zoprnega ženskarja v podobi njenega soseda.Odločena je, da z Loganom ne bo imela prav nič, vendar pa življenjsko prelomno presenečenje poskrbi, da se neukročeni lomilec ženskih src začne počasi spreminjati v natančno tako trdnega in zanesljivega moškega, kakršnega išče. Ko ravno začne popuščati njegovemu šarmu, njena nerešena preteklost grozi, da bo izničila vse, kar sta trudoma ustvarila …

GOZDNE, Zavod za sproščanje, rekreacijo in ustvarjanje v naravi, s sedežem Čučkova ulica 16, Ljubljana ... Sonata "V mesečini" L. van Beethoven: Sonata št.

02/2500666 Tel. ... Kajti zunaj je noč in nič ne moremo za to, da se ulica pred nami v mesečini vzpenja, povrhu je dvojici ta lov morda v zabavo, morda oba zasledujeta tretjega ali pa po nedolžnem zasledujejo prvega, morda bi drugi rad moril in bi bili sokrivci umora, ali pa ta dva morda sploh ne vesta drug za drugega in nemara le vsak od njiju na lastno pest ... ii maske v meseČini j.

POVEZANE KNJIGE