Skoraj popolna

Skoraj popolna - Susan Mallery | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Mallery
DIMENZIJA
7,82 MB
IME DATOTEKE
Skoraj popolna.pdf
ISBN
5782117546287

OPIS

Liz Sutton je v srednji šoli veljala za družbeno izobčenko, nato pa je ukradla srce najpriljubljenejšega fanta v mestu. Njuna skrivna romanca ji je pomagala preživeti najtežavnejše obdobje, dokler je Ethan Hendrix ni zatajil in izdal vsega, kar sta drug drugemu pomenila. Obupana in noseča je za vedno odšla iz Fool\'s Golda v Kaliforniji oziroma je tako vsaj dolgo časa mislila …Kajti zdaj se mora nenadoma vrniti v rojstno mesto in se soočiti z moškim, ki ne ve za njunega sina. Le da tokrat ne bo mogla tako hitro pobegniti. Ethan in Liz niti po teh letih ne moreta prikriti, da drug drugega strastno privlačita. Toda ali bo njuno poželenje dovolj za ljubezen v drugo?

30.01.2021 ob 09:25 ... sodba ustavnega sodišča o skoraj popolni prepovedi umetne prekinitve nosečnosti je po njihovem nedopustna, demonstracije so do včerajšnjega popoldneva še potekale mirno.

Domačno, sproščeno vzdušje in pošteni odnosi. Pomerjanje tudi na domu. Obstajajo dodatne omejitve, kot so (i) prepoved povišanja plač in drugih prejemkov vodstvenih delavcev do 31.

POVEZANE KNJIGE