Škandal z guvernanto

Škandal z guvernanto - Courtney Milan | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Courtney Milan
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Škandal z guvernanto.pdf
ISBN
3308079850105

OPIS

Škandal z guvernanto je uvod v serijo zgodovinskih romanc Courtney Milan, izjemno priznane pisateljice in avtorice številnih uspešnic, ki jih literarni kritiki ne morejo prehvaliti.Hugo Marshall si je prislužil vzdevek volk iz Clermonta po zaslugi svoje neusmiljene ambicioznosti, značajske lastnosti, ki jo je s pridom izkoristil. Nekoč zgolj rudarjev sin se je tako povzpel do položaja vojvodove desne roke. Ko dobi nalogo, da se zlepa ali zgrda znebi nadležne guvernante, je to zanj le še eden od običajnih delavnikov.A gospodično Sereno Barton je njegov delodajalec tako zelo prizadel, da je odločena, da bo vojvoda za svoja dejanja plačal. Nič je ne bo ustavilo, niti moški, ki se ga boji ves London. Huga Marshalla morda res kličejo volk iz Clermonta, toda tudi volkove si je mogoče pokoriti ...

Za prekratko zgodbo bi tako dobila bolj 4.5 zvezdice, ampak ker sem ravno dobro razpoložena, je zaokroženo navzgor TI=Škandal z guvernanto : zlovešči bratje: predzgodba AU=Milan, Courtney LA=slv - slovenski PY=2015 PU=Hiša knjig, Založba KMŠ SG=lVR\iod\u820(73)-311.2\aMILAN C.\5Škandal 48. TI=Zvite ... 005 MENEDŽMENT 3.

Možen osebni prevzem Ljubljana, Kranj, Radovljica ali po pošti (stroškov pošiljanja ne krijem). Več info na [email protected] Škandal z guvernanto (The governess affair) Hugo Marshall si je prislužil vzdevek volk iz Clermonta po zaslugi svoje neusmiljene ambicioznosti, značajske lastnosti, ki jo je s pridom izkoristil.

POVEZANE KNJIGE