Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki

Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
7,81 MB
IME DATOTEKE
Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki.pdf
ISBN
2869862644522

OPIS

Če v rokah držiš to knjigo, si gotovo ljubitelj risanja. Ob njej se boš z uporabo priložene šablone naučil risati zabavne in vsakdanje like. Vse skupaj je zelo preprosto. V knjigi boš našel skice, ki ti pomagajo korak za korakom. Ko se boš poigraval z geometrijskimi liki, bo tvoja domišljija zaživela in boš postal še bolj ustvarjalen.

35,20 € Primerjaj Primerjaj. Prelistaj me.

Opis in tehnični podatki izdelka Rosa M.Curto: Risanje z 8 preprostimi liki se lahko razlikujejo od tistih v spletni trgovini, kjer boš opravil/a nakup. Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki 12,90 ... 16,90 € 8,45 ... smo s spoznavanjem tridimenzionalnih oblik, kot so telesa, nadaljevali z dvodimenzionalnimi, kot so liki, in končali z enodimenzionalnimi oblikami, kot so črte.

POVEZANE KNJIGE