Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki

Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki - Rosa Maria Curto | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rosa Maria Curto
DIMENZIJA
12,49 MB
IME DATOTEKE
Risanje z 8 preprostimi geometrijskimi liki.pdf
ISBN
6246418255966

OPIS

Če v rokah držiš to knjigo, si gotovo ljubitelj risanja. Ob njej se boš z uporabo priložene šablone naučil risati zabavne in vsakdanje like. Vse skupaj je zelo preprosto. V knjigi boš našel skice, ki ti pomagajo korak za korakom. Ko se boš poigraval z geometrijskimi liki, bo tvoja domišljija zaživela in boš postal še bolj ustvarjalen.

Lastnosti knjige: Jezik: slovenski; Založnik: Narava Preberi opis izdelka Rosa M.Curto: Risanje z 8 preprostimi liki in se prepričaj, če je primeren zate oz. si oglej še druge izdelke znamke --UNKNOWN--.

Taka oblika slike je sestavljena z geometrijskimi liki (točke, krivulje, črte) in pri povečavi ali raztegljivosti ne izgubijo svojo kvaliteto oziroma drugače rečeno, s tem ne vplivamo na ločljivost slike. 0 SPLOSNO 1. BUNJEVAC, Nina Očetnjava / Nina Bunjevac ; prevedla Maja Novak ; spremna beseda Goran Vojnović.

POVEZANE KNJIGE