Prve besede

Prve besede - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
12,14 MB
IME DATOTEKE
Prve besede.pdf
ISBN
8849190556715

OPIS

Slikanica, s katero si bo otrok ob figuricah iz modelirne mase bogatil besedni zaklad v slovenščini in se začel učiti prvih besed v angleščini.

Pri nas so bile denimo "da, da", "ba, ba" in "ne, ne, ne". Prve besede - učenje skozi igro Z besedami komuniciramo, opisujemo, spodbujamo, ljubimo..na začetku, ko so otroci še majhni, besede prihajajo samo iz ust staršev. Nekaj mesecev kasneje sporazumevanje postane dvosmerno. V življenju staršev se trenutek, ko njihov otrok izgovori prve besede, zapiše kot eden izmed najlepših spominov vseh časov, ta trenutek pa sta zdaj dočakala tudi Meghan Markle in Harry, ki sta se prav z namenom, da bi njun sin lahko živel mirnejše življenje, odrekla ugodnostim, ki jih jima je ponujala britanska kraljeva družina. Otrok se bo s pomočjo kartonke Moje prve angleške besede relativno zgodaj seznanil z osnovnimi angleškimi besedami in jih tudi zapisoval.

prve besede Žar Žad Žid Žig Žur Žir. created date: 3/21/2020 4:10:28 pm ... Prve besede.

POVEZANE KNJIGE