Pogum

Pogum - Lona Eversden, Arlene K. Unger | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lona Eversden, Arlene K. Unger
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
Pogum.pdf
ISBN
5384150067726

OPIS

Izognite se dvomom in samokritiki s 50 preprostimi, a učinkovitimi vajami čuječnosti in sproščanja. Negativno razmišljanje boste nadomestili s pozitivno naravnanostjo ter v sebi odkrili pogum in samozavest. Priročnik je ravno pravšnje velikosti, da ga imamo lahko vedno pri roki. Pogum in samozavest prihajata od znotraj. Gre za stanje duha, ki temelji na zavedanju lastne vrednosti, dobrem počutju v svojem telesu in prepričanju, da smo lahko uspešni. Čeprav se zdi, kot da so nekateri ljudje že po naravi samozavestni, lahko svojo samozavest vsi okrepimo. V tej knjigi boste našli 50 kratkih vaj, s katerimi boste, če jih redno delate, dosegli prav to. Temeljijo na preverjenih znanstvenih dognanjih, tehnikah vizualizacije in afirmacij, kognitivni vedenjski terapiji, čustvenem treningu možganov in zmanjševanju stresa s čuječnostjo. Knjigo lahko odprete kjerkoli in naredite naključno vajo ali pa se je lotite bolj sistematično in vaje delate zaporedoma,kot si sledijo v poglavjih. Izkoristite dan in začnite takoj.

Poglejte kaj počnejo sedaj, kje in kdaj nastopajo in spremljajte dogajanje na slovenski narodno-zabavni sceni. Poslušajte njihove zadnje posnetke in dodajte tudi vaš komentar.

Knjiga ponuja pogled na celotno dogajanje s ptičje perspektive - od kod izvirajo strahovi, kako jih razumeti in kako najti pogum za spoprijemanje z njimi. Narodno zabavni ansambel Pogum nastopa in vas zabava že vrsto let. Poglejte kaj počnejo sedaj, kje in kdaj nastopajo in spremljajte dogajanje na slovenski narodno-zabavni sceni.

POVEZANE KNJIGE