Obupane vojvodinje

Obupane vojvodinje - Eloisa James | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eloisa James
DIMENZIJA
5,37 MB
IME DATOTEKE
Obupane vojvodinje.pdf
ISBN
4416788085629

OPIS

Svet nepremišljene čutnosti, žgečkljivega hrepenenja in visokih stav.Lady Roberta St. Giles se boji, da bo zaradi čudaškega in zaščitniškega očeta ostala neporočena devica. Ko na še enem plesu ostane neopažena, zbeži k svoji daljni sorodnici, razvpiti vojvodinji Beaumont. Ta jo sprejme z odprtimi rokami in ji obljubi, da ji bo pomagala najti prvovrstnega moža. Toda Roberta se je že zagledala v zapriseženega samca – arogantnega vojvodo Villiersa – in zdaj trmasto vztraja, da ji ga pomaga zapeljati.Pretkana vojvodinja Villiersa povabi na igro šaha na svoj dom. Toda njun načrt se izjalovi, ko vojvoda ignorira Roberto in ko se v šahiranje vplete še vojvodinjin mož. Poleg tega pa si je vojvodinjin brat zadal prav posebno nalogo: da mora Roberto zaščititi in ji dokazati, da je njena srčna izbira zgrešena ...

Be the first to review "OBUPANE VOJVODINJE - Eloisa James" Prekliči odgovor Morate biti prijavljeni kako bi objavili prispevek. II JAMES OBUPANE VOJVODINJE Možen prevzem v Mariboru ali po pošti, ptt se zaračuna Svet nepremišljene čutnosti, žgečkljivega hrepenenja in visokih stav Lady Roberta St. Giles se boji, da bo zaradi čudaškega in zaščitniškega očeta ostala neporočena devica.

1470-75.Prvotno sta sliki tvorili krili zgibnega nabožnega diptiha.. Izvirni diptih s podpisom je izgubljen, čeprav obstajajo številne različice na splošno slabše kakovosti, vključno s skoraj enakim diptihom v Louvru in podobnim ... Jan 6, 2018 - Explore Daisydoris's board "beautiful book covers II", followed by 572 people on Pinterest.

POVEZANE KNJIGE