Mesto iz kock

Mesto iz kock - Warren Elsmore | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Warren Elsmore
DIMENZIJA
9,17 MB
IME DATOTEKE
Mesto iz kock.pdf
ISBN
2763850462898

OPIS

Od mostu v Sydneyskem pristanišču do stolpnice Transamerica Pyramid, od londonske Železniške postaje sv. Pankracija do barcelonske Sagrade Familie, Eifflovega stolpa in hotela Burj Al Arab - predstavljenih je več kot 100 svetovnih znamenitosti, ki jih lahko sami sestavite doma - na primer rdeča londonska telefonska govorilnica, rumen newyorški taksi in Fontana di Trevi v Rimu - pa tudi osupljive fotografije izjemnih gradbenih dosežkov iz lego kock, kot je Empire State Building. V knjigi so ti vidni v vsej svoji slavi.

Potrebujete unikatne kocke za vašo unikatno LEGO kreacijo? Želite dokončati vašo kreacijo, pa vam je zmanjkalo LEGO kock? Ste izgubili nekaj kock iz vašega priljubljenega seta? Iščete dodatne LEGO figurice? Poiščite jih v naši spletni trgovini. Srednješolsko tekmovanje ACM iz računalništva in informatike Pokrajina iz kock. To je „off-line naloga".

o Novem mestu; krajevne skupnosti; visit novomesto; prostorski portal; kontakt EN. Eml profil uporabnika; Občina.

POVEZANE KNJIGE