Kako so kuhali pri Kosovelovih

Kako so kuhali pri Kosovelovih Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,88 MB
IME DATOTEKE
Kako so kuhali pri Kosovelovih.pdf
ISBN
7134393910642

OPIS

Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi vloga, ki jo je v življenju na Krasu odigrala Tončka Kosovel, sestra Srečka Kosovela.

Gre za zbirko receptov s kuharskega tečaja, ki ga je v Divači vodila Antonija Kosovel in ki jo v svoji domoznanski zbirki hrani Kosovelova knjižnica Sežana. Pobudo za objavo gradiva v knjižni obliki sta sprejela ZTT in Buča d.o.o., tako, da je knjiga rezultat skupnega projekta, s katerim je podarjena tudi ... Domov | Naslovnica kako so kuhali pri Kosovelovih tisk -detajl.

Zelenjavo dajte v juho. Za potrditev prisilne poravnave je glasovalo 49 upnikov, ki so skupaj ponudili v konverzijo za nekaj več kot 600 tisoč evrov svojih terjatev, ločitvena upnika ASC10 in ECP pa še 3,9 milijona evrov navadnih terjatev ter vplačala okoli 450 tisoč evrov novih denarnih vložkov, kažejo podatki upravitelja Tošiča. Kako je lani posloval Livar Celo špagete so kuhali v dragi vodi.

POVEZANE KNJIGE