Jahalna šola

Jahalna šola - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
3,38 MB
IME DATOTEKE
Jahalna šola.pdf
ISBN
7916554575851

OPIS

Vpišite se v začetni ali nadaljevalni tečaj jahanja, prav tako pa so na voljo individualne ure jahanja z inštruktorji. Šola jahanja - nadaljevalni tečaj: individualno ali v skupini je nadgradnja začetnega tečaja, kjer si jahači pridobijo vse potrebno znanje za varno in pravilno jahanje. Utrjujejo sedeči kas, pravilno jahanje zavojev, različne menjave, male in velike kroge, obrate, pravilne prehode, vaje v galopu in preskakovanje kavaletk. JAHALNA ŠOLA Jahanje tako za začetnike, nadaljevalce, amaterje, rekreativce in tiste najbolj zahtevne in ambiciozne.

Domača jahalna šola je izvrstna priložnost za vse ljubitelje konj in jahanja. Vpišite se v začetni ali nadaljevalni tečaj jahanja, prav tako pa so na voljo individualne ure jahanja z inštruktorji. Šola jahanja - nadaljevalni tečaj: individualno ali v skupini je nadgradnja začetnega tečaja, kjer si jahači pridobijo vse potrebno znanje za varno in pravilno jahanje.

POVEZANE KNJIGE