Jahalna šola

Jahalna šola - Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont, Nathalie Bélineau
DIMENZIJA
3,39 MB
IME DATOTEKE
Jahalna šola.pdf
ISBN
5751464589647

OPIS

Za hitrejše napredovanje priporočamo vsaj 1 obisk tedensko. Po osvojenem znanju začetnega tečaja jahači opravljajo izpit JAHAČ 1. 3.

Vpišite se v začetni ali nadaljevalni tečaj jahanja, prav tako pa so na voljo individualne ure jahanja z inštruktorji. Šola jahanja - nadaljevalni tečaj: individualno ali v skupini je nadgradnja začetnega tečaja, kjer si jahači pridobijo vse potrebno znanje za varno in pravilno jahanje. Utrjujejo sedeči kas, pravilno jahanje zavojev, različne menjave, male in velike kroge, obrate, pravilne prehode, vaje v galopu in preskakovanje kavaletk. JAHALNA ŠOLA Jahanje tako za začetnike, nadaljevalce, amaterje, rekreativce in tiste najbolj zahtevne in ambiciozne.

POVEZANE KNJIGE