Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja

Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja - Alessandro Damiani | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro Damiani
DIMENZIJA
12,56 MB
IME DATOTEKE
Illudere parvenze di vita = Slepiti videze življenja.pdf
ISBN
5461928630347

OPIS

Količina: Dodatni opis tipa: Knjiga: Avtor Avgusta Šantel st., Avgusta Šantel ml., Saša Šantel Prevajalec Leto izdaje 2006 Zbirka ... VITA E BELLA - Življenje je LEPO... Življenje je ŠE lepše...ko ne vidiš življenja LE od "zibelke do groba"..A RAVNO to VIDI večina ljudi,..teh ubogih 70-80 let in v tem času skušajo doživeti VSE... Okoli 50 članov študentskega gibanja Mi smo univerza in tujih študentov, ki študirajo pri nas, so organizirali protest, s katerim so želeli opozoriti na tuje študente, ki jim je država v okviru nove socialne zakonodaje ukinila državno štipendijo. Spletna mesta Dela d.o.o.

ISBN 978-961-94150-5-4. Radijci smo osvežili znanje oživljanja in upamo, da nam ga ne bo treba uporabiti v praksi. Zahvaljujemo se podjetju Unika TTI, ki nas je gostilo v svojih prostorih in sodelavcem Območnega združenja Rdečega križa Postojna - Pivka, ki so poskrbeli za teoretični in praktični prikaz temeljnih postopkov oživljanja z uporabo avtomatskega defibrilatorja.

POVEZANE KNJIGE