Hruškadóttir

Hruškadóttir - Jana Šrámková | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jana Šrámková
DIMENZIJA
9,62 MB
IME DATOTEKE
Hruškadóttir.pdf
ISBN
2430867852831

OPIS

Da nekdo za denar kupi drevo mojega življenja, edino, kar mi je ostalo o očetu, hruško, ki jo je posadil zame teden po tem, ko sem se rodila, štiri mesece, preden je zapustil mojo mamo.

Sebezpyt dosahuje vrcholu: jediným kukátkem, otevřeným dovnitř textu, je myšlení a cit vypravěčky. Nagrajeni prvenec češke pisateljice Jane Šrámkové z naslovom Hruškadóttir (hči hruške) zajema iz še neodkritih literarnih zakotij in je izjemno premišljeno spisana simfonija besed in stavkov, ki iz navidezne lahkotnosti prerašča v vznemirljivo globino. Hruškadóttir - Jana Šrámková. 214 likes.

Cizojazyčná literatura Rozbalit Cizojazyčná literatura. Angličtina Knihu Hruškadóttir z roku 2008 si můžete vyzvednout ve výdejně v Praze - Holešovicích, nebo ji pošleme přímo k vám. Pri Cankarjevi založbi so predstavili štiri knjižne novosti, in sicer Ian McEwan: V imenu otroka (prevod: Dušanka Zabukovec), Jana Šrámková: Hruškadóttir (prevod Nives Vidrih), Robert Seethaler: Vse življenje (prevod: Aleš Učakar) in Sarah Cohen-Scali: Max (prevod: Iztok Ilc). 2 quotes from Hruškadóttir.

POVEZANE KNJIGE