Frederica

Frederica - Georgette Heyer | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgette Heyer
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Frederica.pdf
ISBN
8119631113267

OPIS

Markiz Alverstoke je bogat, čeden, pravi ljubljenec elite, ki ambicioznim materam vliva upanje in svoje sestre peha v obup. Ne vidi najmanjšega razloga, zakaj bi se trudil komurkoli ugoditi. Vse dokler ga za pomoč ne prosi daljna sorodnica, ki ji je za njegovo sebičnost prav malo mar.Zaradi številčne in neukrotljive družine Merriville se Alverstoke nehote zapleta v nove in nove nevšečnosti, na svoje veliko presenečenje pa ugotovi, da ga to niti malo ne dolgočasi. Ljubka Charis je morda res prav toliko praznoglava, kot je lepa, toda Jessamy je zanimiv mladenič, Felix pa očarljiv pobalin. A najbolj ga pritegne njihova odločna sestra Frederica, ki pa se očitno toliko ukvarja z dobrobitjo družine, da ne opazi njegovih majhnih, prefinjenih pozornosti...

With Charles Trenet, Elvire Popesco, Rellys, Jacqueline Gauthier. Gilbert, poet and singer, is about to marry Lilette but deep inside himself he is not quite sure that she is the woman he needs.

She lived in exile following the seizure of power by a military junta in 1967. A direct descendant of both Queen Victoria and Kaiser Wilhelm II, she was Interest revived in Fort Frederica in the 1900s.

POVEZANE KNJIGE