Edinstvena Calvin in Hobbes

Edinstvena Calvin in Hobbes - Bill Watterson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Bill Watterson
DIMENZIJA
3,14 MB
IME DATOTEKE
Edinstvena Calvin in Hobbes.pdf
ISBN
4495596296523

OPIS

Zakladnica najzabavnejših stripov legendarnih junakov Calvina in Hobbesa avtorja Billa Wattersona v barvah in velikem formatu. Predgovor je prispeval Charles M. Schulz. Calvin in Hobbes je zabaven strip o duhovitih dogodivščinah navihanega šestletnika Calvina in njegovega plišastega tigra Hobbesa, ki je v njegovih očeh pravi živi tiger in nepogrešljiv prijatelj. Bralci in kritiki Calvina in Hobbesa uvrščajo med trojico najboljših stripov, ki so kadar koli izhajali.Na vrhuncu njune slave je Calvina in Hobbesa objavljalo 2400 časopisov po vsem svetu, v 50 državah. Prodali so tudi 45 milijonov izvodov knjig z zbranimi stripi.

August 02, 2018. You Might Also Like Cul de Sac Richard Thompson.

prevod: Ivana Gradišnik, Jernej Juren, Klemen Perko Didakta, 2015, m. v., 255 str., 19,99 ... Calvin and Hobbes has been listed as a level-5 vital article in Art.

POVEZANE KNJIGE