Campbellov načrt

Campbellov načrt - Thomas Campbell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Campbell
DIMENZIJA
10,25 MB
IME DATOTEKE
Campbellov načrt.pdf
ISBN
7721198477706

OPIS

Nova knjiga soavtorja Kitajske študije, ene najpomembnejših in najuspešnejših knjig o prehrani, ki so bile kdaj napisane.Svetovna uspešnica s področja prehranskih ved 55 odličnih receptov.

Soavtor znamenite Kitajske študije, ene odmevnejših knjig o prehrani, dr. Thomas Campbel, je pripravil svoj načrt, kako z izboljšanimi prehranskimi odločitvami poskrbeti za svoje zdravje in mu dodal tudi dvotedenski načrt, jedilne liste in ... Campbellov načrt Thomasa Campbella pa napravi korak naprej in vam s praktičnimi nasveti in preprostim načrtom pokaže, kako ta prehod izpeljati, da bi življenjski slog s polnovredno, rastlinsko prehrano postal enostaven in vzdržen. II Dr.

Poslovni načrt je pomemben dokument, ki nas usmerja pri poslovanju podjetja, pomaga spremljati našo podjetniško idejo in nas tudi opozarja na napake in pomanjkljivosti. Realizacija poslovne ideje s poslovnim načrtom VZGOJNI NAČRT Vzgojni načrt nastaja na osnovi oblikovane vizije in poslanstva šole, ki vključujeta vrednote, zapisane v obstoječi zakonodaji Republike Slovenije in dokumentih, usklajenih na nivoju Evropske unije ter z UNESCO cilji in načeli.

POVEZANE KNJIGE