Anor Kath – Doba razdora

Anor Kath – Doba razdora - Samo Petančič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Samo Petančič
DIMENZIJA
3,54 MB
IME DATOTEKE
Anor Kath – Doba razdora.pdf
ISBN
9349514704961

OPIS

Škrati, zmaji, coprniki, spletke in smrtonosni načrti mogočnikov v fantazijskih Deželah trgujočih ljudstev, so prepričali bralce že leta 2007, ko je izšel prvi del trilogije Anor Kath. Njegovo nadaljevanje s podnaslovom Doba razdora ljubiteljem fantazijskega žanra prinaša nadaljevanje zgodbe treh magov – Tira, Honrada, Hedjegattuja in njihovih dveh spremljevalcev, morilskega borca Staktia in pripadnice Krvi klana, Akhi. Ključni liki v obetajočem se Prelomu, kakor ga poimenujejo posvečeni, se bodo morali v Dobi razdora soočiti s številnimi zvitimi in krvoločnimi nasprotniki in sploh ni rečeno, da bodo do zadnjega poglavja preživeli.

Nad nadaljevanjem ene začetnih slovenskih fantazijskih viteških pustolovščin smo bralci že obupali. Prvi del Pota ... Anor Kath: Doba razdora.

Je fantazijski roman, ki opisuje napore skupine magov, ki se soočajo s številnimi nasprotniki z zahrbtnimi načrti in samosvojimi apetiti. Škrati, zmaji, coprniki, spletke in smrtonosni načrti mogočnikov v fantazijskih Deželah trgujočih ljudstev, so prepričali bralce že leta 2007, ko je izšel prvi del trilogije Anor Kath. Njegovo nadaljevanje s podnaslovom Doba razdora ljubiteljem fantazijskega žanra prinaša nadaljevanje zgodbe treh magov - Tira, Honrada, Hedjegattuja ... Anor Kath: Doba razdora.

POVEZANE KNJIGE