Ženin v kiltu

Ženin v kiltu - Grace Burrowes | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
8,87 MB
IME DATOTEKE
Ženin v kiltu.pdf
ISBN
1356932715262

OPIS

BO IZDAL SVOJO DRUŽINO ALI SVOJE SRCE?Ian MacGregor dvori dami, ki v nobenem oziru ni prava zanj, toda kot novi balfourski grof se mora poročiti s premožno Angležinjo, da bi rešil družino pred finančnim propadom.Augusta, obubožana spremljevalka njegove prihodnje žene, pa mu daje vse, po čemer hrepeni njegovo srce.

Ian MacGregor dvori dami, ki v nobenem oziru ni prava zanj, toda kot novi balfourski grof se mora poročiti s premožno Angležinjo, da bi rešil družino pred finančnim propadom. Augusta, obubožana spremljevalka njegove prihodnje žene, pa mu daje vse, po čemer hrepeni njegovo srce.

11.00 do 11.30, kadar pa posluje v popoldanskem času, je zaradi malice zaprta od. 13.30 do 14.00. Ženin v kiltu (The Bridegroom Wore Plaid) Grace Burrowes - 1 ocena.

POVEZANE KNJIGE