Zdravilo za Ano

Zdravilo za Ano - Rok Vilčnik | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Vilčnik
DIMENZIJA
8,62 MB
IME DATOTEKE
Zdravilo za Ano.pdf
ISBN
2333197911970

OPIS

Živ človek, človek iz mesa in krvi, ki nastopa v Rokovi poeziji, razume, da je diktat ljubezni lahko tudi nasilen, da je ljubezen sila, ki si te pokori, da te ljubezen tako zalije, da je tvoje srce poplavljeno področje in vse naokrog en sam nepregledni horizont vode. Ta voda je ženska. Ženska je jezero, ki ima svojo pošast in svoje ribiče. Ženska-jezero lahko moškega, ki je umazan – od poti in žeje, sicer umije in napoji, vendar ali je sposobna tudi tistega, česar si on od nje dejansko želi – potolažiti neutolažljivo, napojiti njego¬vo dehidrirano dušo, prinašati hrano večno zevajoče¬mu kljunu v prsih, premagati njegov strah, ki se vedno oklepa ljubezni, postati dom satelitu, izgubljenem v globinah črnega vesolja?

Pomagali bodo tudi drugim otrokom. delitve: 20 V zgodbo 20-mesečnega Krisa Zudicha in v njegov boj, da zbere vsaj 2,3 milijona evrov za novo, revolucionarno zdravilo, ki je za zdaj na voljo zgolj v ZDA, se je zapletla po naključju.Od sokrajanov je slišala za mamico Ano z bolnim sinkom Krisom. Zdravilo z dovoljenjem za promet: Pot uporabe : Način uporabe nedoločen: Način/režim predpisovanja/izdaje : BRp l+p - Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah in specializiranih prodajalnah.

In čeravno radi zamahnemo z roko, češ, da so to zastarele modrosti in da imamo za različne bolezni dandanes na voljo sodobna, bolj učinkovita zdravila, se največkrat izkaže, da imajo babice prav. 1. Kaj je zdravilo NEXIUM in za kaj ga uporabljamo 2.

POVEZANE KNJIGE