Zaton

Zaton - James Dashner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Dashner
DIMENZIJA
10,98 MB
IME DATOTEKE
Zaton.pdf
ISBN
6866372831579

OPIS

Konec poti.Thomasu je ZLOBA vzela vse: življenje, spomine in edine prijatelje – Jasnike. Raziskave so opravljene, čaka ga še zadnji preizkus.Bo kdo preživel?Vendar ZLOBA ne ve, da se Thomas spominja veliko več, kot si je mislila. Dovolj, da se zaveda, da ji ne sme verjeti niti besede.Resnica bo strašna.Thomas se je prebil iz Labirinta. Preživel je Pogorišče. Tvegal bo vse, da reši prijatelje. Toda morda bo resnica tista, ki bo vse končala.Čas za laži se je iztekel.

S pomočjo spodnjega iskalnika lahko najdete številna prenočišča v Zatonu. Primerjajte cene za apartmaje, mobilne hiške in druga prenočišča. Kamp Zaton Holiday Resort leži le kilometer od Nina blizu Zadra.

This paradise is within easy reach and boasts a great location in the heart of the beautiful Adriatic. Zaton camp stretches along the beautiful bay in the shadow of natural pine forest. Zaton predstavlja edinstveno povezanost med dalmatinsko arhitekturo, čudovito mediteransko klimo, bogatim kulturno-zgodovinskim nasledstvom ter med živahnim turističnim vsakdanom.

POVEZANE KNJIGE