»Zarečja«

»Zarečja« - Andrej Medved | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Medved
DIMENZIJA
3,4 MB
IME DATOTEKE
»Zarečja«.pdf
ISBN
6363560129193

OPIS

Recepcija ali bolje odprta razlaga tistega, kar je premislil Jacques-Marie-Émile Lacan, veliki svečenik pariške freudovske šole, je tisto, kar Andreju Medvedu ne da miru. Pesniška zbirka Sonje Votolen Na lepi postelji iz peska, poleg nje pa še Sanjske pesmi Johna Berrymana, roman Dese Muck Odred in esejistično delo Andreja Medveda Zarečja - to so knjige, ki nas čakajo v oddaji S knjižnega trga. Recenzije so napisali Marija Švajncer, Veronika Šoster, Petja Gorjup in Boris Gorupič. Prebivalci Zarečja pri Ilirski Bistrici so bili priča nenavadnemu pojavu.

Notions of its inner timeness and of the unconscious are introduced to ... Objavil jo je v knjigi Lacanova zarečja - les étourdits; izdali sta jo združeni koprski založbi, Medvedova Hyperion in KUD AAC Zrakogled, ki jo vodi Gašper Malej. Andrej Medved .

POVEZANE KNJIGE