Vranje dekle

Vranje dekle - Erik Axl Sund | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erik Axl Sund
DIMENZIJA
10,2 MB
IME DATOTEKE
Vranje dekle.pdf
ISBN
5561617626029

OPIS

V parku pri vhodu na podzemno železnico najdejo mrtvega fanta. Na njegovem telesu so vidni znaki hude zlorabe. Zadevo prevzame policistka Jaenette Kihlberg. Čez nekaj dni se pojavi novo truplo. Znova fant, ki so ga pred smrtjo hudo zlorabili in ki ga v širši okolici Stockholma nihče ne pogreša. In čez nekaj dni še eno. Primer zadobi nove, širše razsežnosti, policisti pa se v pomanjkanju dokazov vrtijo v krogu in zadevi nikakor ne morejo priti do dna. Zakaj bi kdo tako grozljivo mučil otroke? Zakaj samo fante? In zakaj teh dečkov nihče ni prijavil kot pogrešanih? Policistka Jaenette Kihlberg končno za pomoč zaprosi še psihologinjo Sofio Zetterlund, ki je specialistka za pomoč otrokom, žrtvam nasilja. In izkaže se, da je vsaj ena od žrtev hodila k njej na terapijo …

Iskanje gradiva, pregled izposojenega gradiva, podaljšanje roka izposoje, rezervacije gradiva ... Naslov: Vranje dekle. - 2015 Število izposoj: 1360 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Na pogovor prileti 29-letno dekle, obdano s sijem veselja.

Učila International, 2015, m. v., 411 str., 12,90 € prevod: Alenka Ropret Mladinska knjiga, 2015, t.

POVEZANE KNJIGE