Vihravi Jan

Vihravi Jan - Andrea Petrlik Huseinović | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Petrlik Huseinović
DIMENZIJA
6,96 MB
IME DATOTEKE
Vihravi Jan.pdf
ISBN
8218902756446

OPIS

Slikanica o prijaznem, razigranem in veselem dečku, ki se kot veliko drugih otrok srečuje z vse bolj prisotnimi težavami vsakdanjega življenja, z motnjo pomanjkanja pozornosti, z nemirnim vedenjem in težavami pri učenju. Jan se z malo navihanosti in prijaznostjo uspe soočiti s svojimi težavami.

Počakajte do popoldneva, vse se bo zgodilo, kot ste si že pred kratkim zamislili. Ribi 19.

V sanjah, v pravljicah, med ... Vihravi Jan (PETRLIK-HUSEINOVIĆ) S kozo Kiko v gore (PODGORŠEK) Petelinček in sraka (RADOVANOVIČ) Kako se je pogumni očka nehal bati tujcev (SCHAMI) Gospod Vesel in gospa Mrak (SCHNEIDER) Kako zorijo ježevci (SVETINA) Svet je kakor ringaraja: pravljice, pesmi in uganke (ŠTEFAN) Čutite obilo življenjske energije, kar se odraža v vašem telesnem zdravju in psihični kondiciji. Navdušeni ste nad stvarmi, ki se jih lotevate.

POVEZANE KNJIGE