Več kot to

Več kot to - Patrick Ness | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Ness
DIMENZIJA
7,62 MB
IME DATOTEKE
Več kot to.pdf
ISBN
7294924992992

OPIS

Seth se utopi. Obupan je in osamljen. Ampak potem se zbudi. Gol, žejen, lačen. Toda živ. In kje je? Ulica se mu zdi znana, a vse okoli njega je zapuščeno, zaraščeno, pokrito s prahom. Spomni se, kako je umrl, kako je njegova lobanja zadela ob skale. Ampak zdaj je menda živ. Je še kaj več od življenja, ki ga imaš na voljo? Posmrtno življenje? Seth mora to šele odkriti ...Več kot to je novi, provokativni roman Patricka Nessa, priljubljenega, večkrat nagrajenega avtorja trilogije Hrup in kaos ter uspešnice Sedem minut čez polnoč.»Knjige večkrat opisujejo kot ‘osupljive’, toda to je ena od redkih, ob kateri sem, ko sem jo bral, večkrat na glas zavpil: ‘O, moj bog.’ Nič več vam ne povem. Kar preberite jo.«John Green

kroga državnega prvenstva, Celjani pa so, potem ko so Dobovčani v prvem polčasu še nekako držali korak z njimi in odšli na odmor z vsega štirimi zadetki zaostanka (14:18), v nadaljevanju prestavili v višjo prestavo in zmagali z več kot dvojno razliko s 37:18. Mama je potrebovala več kot 20 ur, da jo reši! OMG/WTF | 2. 2.

Če ti ne bi prišli, pa na zalogi držijo še 15.000 odmerkov, da bi prihodnji teden začeli množično cepljenje vzgojiteljev in učiteljev, kajti to je v tem trenutku prva prioriteta, je dejal. V SB Brežice, kjer, kot je znano, novih bolnikov s covidom-19 ne sprejemajo več (za morebitne nove iz Posavja poskrbijo v Novem mestu), pa še vedno zdravijo zadnje štiri paciente s to boleznijo. Prejšnjo nedeljo so skupaj s hitrimi testi zmogli 10.707 testov, od tega so na zanesljivejših PCR testih zaznali in potrdili 243 pozitivnih primerov. See more of Več kot knjiga on Facebook.

POVEZANE KNJIGE