Umor v galeriji

Umor v galeriji - Tone Frelih | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Frelih
DIMENZIJA
12,53 MB
IME DATOTEKE
Umor v galeriji.pdf
ISBN
4188390934325

OPIS

Na tleh pod pisalnikom je ležalo moško truplo. Če ne bi bil pozoren in ne bi pogledal na tla, ga zaradi slabe osvetljenosti prvi hip sploh ne bi opazil. Obraza ni bilo dobro videti, saj je moški ležal na trebuhu in imel obraz obrnjen stran od vhoda. Okoli glave se je na tleh širil velik madež že posušene krvi. Barva krvi je bila temnordeča, skoraj črna, zato je Boštjan takoj vedel, da je moški mrtev že najmanj nekaj ur. Koliko točno, bo povedal patolog po temeljitem pregledu. Čeprav je bil človek mrtev že kar nekaj časa, se neprijetni, kiselkasti vonj po krvi, ki je vdrl v nosnice že pri vratih v sobo, še vedno ni porazgubil.

Okoli glave se je na tleh širil velik madež že posušene krvi. Recenzija Bukla. Tone Frelih je leta 2010 napisal prvo kriminalko v zbirki Umori.Po Usodni laži je nanizal še 4 naslove: Truplo ob progi, Zamolčano resnico, Grožnjo s smrtjo in pred kratkim še Umor v galeriji.Knjige lahko beremo neodvisno, vse pa povezuje rdeča nit: umor in napeto iskanje morilca. Peljali so ga v Tiflis, današnji Tbilisi, kjer je še zdaj pokopan v samostanu svetega Davida nad mestom.

V javnost so medtem že prišle fotografije, na katerih so ljudje v galeriji na tleh, moški pa strelja. Po poročanju turških medijev je moški med napadom vzklikal "To je za Alep" in "Alah je velik".

POVEZANE KNJIGE