Takoj pusti čevelj

Takoj pusti čevelj Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Takoj pusti čevelj.pdf
ISBN
7320310426779

OPIS

Prva slovenska knjiga, ki se ukvarja s preprečevanjem in odpravljanjem vedenjskih težav pri psih, je doživela drugo, dopolnjeno izdajo te slovenske kinološke uspešnice.V knjigi TAKOJ PUSTI ČEVELJ je predstavljenih 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovi vzroki, napotki za preprečevanje ter hitre in učinkovite rešitve!Praktični vodič za reševanje vedenjskih težav je namenjen vsem lastnikom psov, ne glede na vaše izkušnje s šolanjem psa.V njem so predstavljeni vzroki 18. najpogostejših vedenjskih težav, s katerimi se srečujemo pri psih, ki nam pomagajo razumeti zakaj psi prakticirajo določena vedenja in kako jih preprečiti.Ko enkrat spoznamo vzrok težave, je čas da jo odpravimo – v knjigi vam predstavljamo hitre in učinkovite, predvsem pa preproste rešitve za vsako od predstavljenih težav.Reševanja vedenjskih težav se lahko tako lotite sami, brez posebnega predznanja in brez dodatnih stroškov!Naučite se prepoznavati vedenjske težave vašega psa, še preden postanejo nevzdržne in začno vplivati na kakovost vašega sobivanja s psom.Odkrijte vzroke za nezaželeno vedenje psa in končno ugotovite katere napake, ki jih lastniki ves čas počnemo, lahko vodijo v vedenjske težaveNaučite se reševati vedenjske težave vašega psa, sami, brez posebnih znanj in brez dodatnih stroškov!Preberite si:Zakaj psi vlečejo na povodcu in kako lahko to vedenje uspešno popravimoKako odpraviti skakanje na ljudiKaj je to ločitvena tesnoba, zakaj je tako pogosta in kako jo lahko preprečimo ali odpravimoZakaj pride do ignoriranja odpoklica in kako psa naučiti, da zanesljivo in vsakokrat pride, ko je poklicanKaj lahko storimo glede strahu in agresije do drugih psov in ljudiIn še mnogo več…

Prijavi napako. Predstavljamo vam BREZPLAČNO POGLAVJE iz uspešnice Takoj pusti čevelj! 18 najpogostejših vedenjskih težav, njihovo preprečevanje in odpravljanje, ki vam bo pojasnilo zakaj psi ne ubogajo odpoklica ter kako psa naučiti, da pride k vam vsakič, ko ga pokličete. Založba Ad Lucem nudi članom sindikata 15% popusta na naročnino revije Kužek ali Mucek, zloženko Prva pomoč za pse in mačke in knjige: slovenska pasja knjižna uspešnica Takoj pusti čevelj!, prvi slovenski priročnik za enostavno učenje pasjih trikov V čem je trik?. Posebne izdaje: Kužkov rokovnik in Kužkov in Muckov koledar. Letna naročnina — 9,90€ Dvoletna naročnina — 19,90€ + DARILO knjiga Takoj pusti čevelj ali knjiga V čem je trik ali majica po izbiri Takoj pusti čevelj Maja Kalaš - 1 ocena Lastniki psov se slej kot prej znajdejo pred zadrego - morda njihov ljubljenček zgrize vse predmete v hiši, morda ne morejo utišati njegovega lajanja, morda na sprehodu kuža vodi njih, morda lula po stanovanju … Če je čevelj vašega konja le droben, ga lahko pustite pripet in ga zavežete s samolepilnim trakom ali trakom, dokler farrier ne more priti tja.

Priročnik bralcu sistematično predstavi osnove tega kako zadovoljiti pasje narave potrebe in nagone ter kako psa preusmeriti od ... Knjiga takoj pusti čevelj. Garderobna omara.

POVEZANE KNJIGE