Super paradiž

Super paradiž - Ralf König | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ralf König
DIMENZIJA
9,59 MB
IME DATOTEKE
Super paradiž.pdf
ISBN
6758948060520

OPIS

Ralf König (1960) je gotovo najbolj znan in najuspešnejši nemški stripar. Svoje prve krajše stripe je začel objavljati že devetnajstleten in to v različnih zinih ter gejevskih publikacijah. Doslej je izdal že več deset knjig zgodb v stripu ali risoromanov. Večina zajema iz gejevskega življenja, dotika se tem homofobije, odtujenosti, verske zadrgnjenosti, pa tudi varnega seksa in aidsa. S svojim značilnim humorjem in karikiranjem si je pridobil zelo širok krog bralstva. Po par zgodbah so posneli tudi filme. Ralf König je za svoje delo prejel številne nagrade in bil deležen prevodov in izdaj v več jezikih.Knjigo Super paradiž sestavljajo tri zgodbe, ki se skupaj zlijejo v karikaturo skoraj tipskega gejevskega življenja, ki se mora spopasti s pojavom aidsa in z vprašanji varnega seksa.Ker je knjiga izšla s pomočjo Norway Grants, je brezplačna – dobite jo lahko v prostorih Škuca ali Društva Legebitra.

Ker je knjiga izšla s pomočjo Norway Grants, je brezplačna - dobite jo lahko v prostorih Škuca. Holiday Home CAROVINA is located in Paradiž and offers a terrace. The property is 23 mi from Maribor and free private parking is provided.

Davčna in matična številka, poslovni in finančni podatki podjetja v poslovnem asistentu bizi.si. Vikend oddih. 3 dni, 2 noči.

POVEZANE KNJIGE