Šola očarljivosti

Šola očarljivosti - Susan Wiggs | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susan Wiggs
DIMENZIJA
3,65 MB
IME DATOTEKE
Šola očarljivosti.pdf
ISBN
7591322215603

OPIS

Isadora Peabody si kot črna račka uglajene in popolne bostonske družine ne želi ničesar drugega, kot zgolj uiti iz krempljev osamljenosti in izobčenosti. Ryan Calhoun se tudi lahko ponaša s poreklom odlične družine. A se mu je odrekel, enako kot tudi vsem prednostim, ki mu jih je prinašalo. Njuni poti se prepleteta, ko se črna račka vkrca na trgovinsko trijabornico Srebrni labod in se Ryanu vsili kot prevajalka. Na poti do Ria zagotovo ne bo razburkano samo morje ...

COLIB.SI - podatki o slovenskih knjižnicah ... Leta 2010 je nastala mladinska telenovela Ninas Mal (Šola očarljivosti). Snemanja so potekala v sodelovanju med MTV Latinoamerica, Telesetom in Sony Pictures Television.

Baze COBISS. Konzorcijski portal COBISS+ Druge baze podatkov.

POVEZANE KNJIGE