Prisega

Prisega - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
3,98 MB
IME DATOTEKE
Prisega.pdf
ISBN
6304991281221

OPIS

Dvajseti primer Alexa Crossa.Detektiv Alex Cross je po srcu družinski človek – nič ni v njegovem življenju važnejšega kot družina, oba otroka, stara mama in njegova druga žena. To ve tudi neznanec, ki izkorišča Crossovo moč kot orožje, naperjeno proti njemu. Če so tisti, ki jih ima najraje, ogroženi, bo Cross storil vse, da bi jih zaščitil. A če jih bo kakor koli poskušal zaščititi, bodo umrli. Roman je eden najmočnejših in nepričakovanih romanov iz avtorjeve svetovno uspešne serije.

Fotografiranje obrokov ali priprava teh je na družbenih omrežjih, kjer najdemo vse več receptov, še vedno priljubljena. ... 79-letna Ljubov še vedno uživa v drsanju na star način 79-letna Ljubov Morehodova že od otroštva živi v Sibiriji v bližini Irkutska, njeno življenje pa je neločljivo povezano z Bajkalskim jezerom, ki njej in njeni živini (ima nekaj glav govedi, psa in mačke) vse leto omogoča preživetje."Bajkal je nekaj najlepšega na svetu.

Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev. 0,52.

POVEZANE KNJIGE