Princip ljubezni

Princip ljubezni - Alex Loyd | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Loyd
DIMENZIJA
4,38 MB
IME DATOTEKE
Princip ljubezni.pdf
ISBN
2666303146434

OPIS

Znanstveniki so dokazali, da sta stres ali notranji strah primarni vir bolj ali manj vseh težav, s katerimi se soočamo – telesnih, duhovnih, čustvenih in celo naključnih. Z najnovejšimi raziskavami so ugotovili, da je strah v nas tako rekoč programiran na celični ravni, prav zato pa večina od nas ne more zgolj z voljo izklopiti stresnega odziva. V tej knjigi pa boste spoznali, kako spremeniti celično programiranje s strahu na ljubezen – pri tem boste sprožili kemično verižno reakcijo, ki vas požene na pot do uspeha.Knjiga Princip ljubezni temelji na znanosti, starodavnih modrostih in dokazanih terapevtskih metodah za odstranjevanje osebnih preprek, ki nas ovirajo, avtor z več kot 25-letnimi izkušnjami s svetovanjem pa v njej podaja revolucionarni 40-dnevni holistični program, s katerim boste ugotovili, kako točno želite uspeti.Ne glede na to, kaj vam pomeni uspeh – premoženje, poklicno zadovoljstvo, odpravljanje zdravstvenih težav ali rešitev težav z medsebojnimi odnosi – , vam ga Princip ljubezni pomaga doseči enkrat za vselej, hitro in dolgoročno.

Čeprav sta ti dve komponenti enako pomembni, nekateri ljudje dajejo prednost (in bolje razumejo) besede, medtem ko se drugi bolj naslanjajo na obnašanje, poglede in mimiko. Pri tej ljubezni gre na koncu le zato, da razmišljamo (podzavestno ali zavestno) le o tem, kako nas drugi vidijo, ali izpolnjujemo pričakovanja okolice? Naših prijateljev? Ne sprašujemo se, kaj zares čutimo mi. Aro predstavlja misel, življenjski princip, tudi osredotočenje, ro je notranje, introspekcija, ha je življenjska sila, dih, energija. Oha pa predstavlja velikodušnost, napredek, obilje in zdravje.

Ker ljubezen, odnosi in potreba po partnerstvu je pri vsakemu drugače, odvisno kako nosimo v sebi svojo Venero, Luno, oboje ženski princip, kot Marsa, moški princip seksualnosti ter princip sedme hiše odnosov. Kaj vse smo pripravljeni storiti ali se podrediti v imenu ljubezni. Enak princip pa velja tudi v svetu ljubezni.

POVEZANE KNJIGE