Poglavar

Poglavar - Monica McCarty | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Monica McCarty
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Poglavar.pdf
ISBN
3034037049336

OPIS

Kaj je lahko bolj seksi od moškega v kiltu? Še zlasti, če je ta neustrašni otoški bojevnik, na prvi pogled povsem nedostopen in krut, obenem pa tako popoln, da že samo ob pogledu nanj srce začne razbijati kot ponorelo.Višavski poglavar Tor MacLeod je vse to in še več, saj Christina Frazer, ki po spletu neverjetnih okoliščin nenadoma postane njegova žena, na vsak način skuša ugotoviti, ali za njegovim neprebojnim čustvenim oklepom tlijo tudi nežna čustva. Toda njegovo toplino na žalost občuti le v postelji, saj veličastni trenutki vroče sle izginejo že ob zori. Ko se Christinin nepremišljeni trud, da bi osvojila moževo srce, izjalovi in njegov klan celo potisne na rob vojne, pa se Tor spopade z bitko za življenje in smrt: rešiti mora svojo ženo in ji odpreti svoje srce – še preden bo prepozno.Prva knjiga iz serije o višavskih bojevnikih se vrača nazaj v čas, ko se je Škotska borila za osamosvojitev izpod angleške tiranije, in dokazuje, da legenda o Williamu Wallaceu, junaku filma Pogumno srce, živi naprej v liku karizmatičnega poglavarja Tora MacLeoda.

2020 11:48:06. V Beogradu so se poslovili od poglavarja Srbske pravoslavne cerkve, patrijarha Irineja. Zadnji keltski poglavar Ivan Sivec Povest o zadnjih bojih in prvi ljubezni v Cezarjevem času.

Na svojo lastno željo se je k Nafti predčasno vrnil, kjer je v preteklosti že nosil tudi kapetanski trak. Nekdanji mladinec Maribora se pri madžarskem prvoligašu ni preveč naig Poglavar Srbske pravoslavne cerkve se bori za življenje.

POVEZANE KNJIGE