Ostrina

Ostrina - Gillian Flynn | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gillian Flynn
DIMENZIJA
4,99 MB
IME DATOTEKE
Ostrina.pdf
ISBN
4526084307453

OPIS

Prvenec avtorice uspešnice Ni je večMlada novinarka Camille se že od sestrine smrti v otroštvu trpinči – duševno in telesno. Da bi ušla bolečini, zapusti mamo in svojo drugo sestro ter se skuša ponovno postaviti na noge v Čikagu. A po osmih letih jo službena naloga pokliče nazaj v rojstni kraj, kjer najdejo trupli dveh deklic. Camille, ki pokriva raziskavo, se mora znova soočiti z duhovi preteklosti, če želi preživeti in obenem odkriti, kdo tiči za pošastnima umoroma.

2018 | kriminalka, triler | 18+ | 8.1 /10. Moj izbor Moj izbor Ocena: 4.6 /5 (7646) Glej preko 6500 ur vsebin ... Nucella ostrina, the northern striped dogwinkle, is a species of sea snail, a marine gastropod mollusk in the family Muricidae, the murex snails or rock snails.

Ugotovili smo že, do bo slika ostra, če se bo posamezna točka predmeta preslikala na tipalo kot krog s premerom manjšim od velikosti slikovnega elementa . 1.kot povedano, na prvi fotki psa nimata glav v isti ravnini. 2.

POVEZANE KNJIGE