Osebnost, vrednote in psihično blagostanje

Osebnost, vrednote in psihično blagostanje - Janek Musek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janek Musek
DIMENZIJA
5,35 MB
IME DATOTEKE
Osebnost, vrednote in psihično blagostanje.pdf
ISBN
8879790396165

OPIS

V monografiji avtor znanstveno, sistematično in izčrpno obravnava problem povezanosti temeljnih osebnostnih lastnosti, pomembnosti in zadovoljenosti vrednot s psihičnim blagostanjem. V prvem, teoretskem delu, monografije pregledno predstavi problematiko proučevanja in dosedanje raziskave na področju osebnostnih lastnosti, vrednot in psihičnega blagostanja. Empirični del monografije je prava poslastica za raziskovalce psihologije osebnosti, saj ponuja dovršene, jasne in odlične interpretacije rezultatov, za psihologijo kot znanost pa prav gotovo pomeni eno najboljših monografij s področja osebnosti v slovenskem in mednarodnem prostoru v zadnjih 10 letih. Knjiga je namenjena predvsem raziskovalcem na področju psihologije, koristna in zanimiva pa bo tudi za študente psihologije in posameznike, ki jih zanima pomen medosebnih razlik v osebnostnih lastnostih in vrednotah za doživljanje psihičnega blagostanja.

et al.].- Ljubljana : Centre of the Republic of Slovenia for Mobility and European Educational and Training Programmes (CMEPIUS), 2015 ([Radovljica] : Tiskarna Radovljica). - 114 str.

• Našo psihično stabilnost, blagostanje in zdravje Pogoji za vključitev v delo oz. za opravljanje študijskih obveznosti: Študent izbere predmet izmed predloženih vsebin predmetnika.

POVEZANE KNJIGE