Ognjišče ljubezni

Ognjišče ljubezni - Romana Batič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Romana Batič
DIMENZIJA
8,46 MB
IME DATOTEKE
Ognjišče ljubezni.pdf
ISBN
5154346604140

OPIS

Kamnito ognjišče in vse, kar boža spomine nanje, pisateljici in pedagoginji Romani Batič toliko pomeni, da ga je želela ohraniti v povesti.Družinska doživetja ob ognjišču, molitev, veselje in tudi solze, so velikokrat ranila njeno mlado in občutljivo dušo.Med drugimi je v pripovedi glavna vezna nit dogajanja Jan Svetek, edinec grofovskega stanu.Gospod Bog so mu na pot ljubezni poslali siroto.»Mati, Marija ji je ime,« je Jan seznanil mater z imenom svojega dekletater z odprtimi usti čakal njen odgovor.Pripoved je za bralca privlačna in zanimiva. Prizori so tekoče pisani. Nekateri sežejo čustveno do srca. Prav zaradi tega tako radi posegamo po njenih delih, obarvanih s soncem in morjem, od koder izhaja njeno otroštvo.

Deli. Opis; Kamnito ognjišče in vse, kar boža spomine nanje, pisateljici in pedagoginji Romani Batič toliko pomeni, da ga je želela ohraniti v povesti.

... Radijske kateheze o zakonu in družini bomo v tem letu posvetili papeževi apostolski spodbudi Radost ljubezni, ki jo mnogi imenujejo kar ustava za družine. V prvem poglavju nam sveti oče spregovori o družini v Svetem pismu.

POVEZANE KNJIGE