Notranji krog

Notranji krog - Francisco Goldman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francisco Goldman
DIMENZIJA
5,27 MB
IME DATOTEKE
Notranji krog.pdf
ISBN
1122768213246

OPIS

Francisco Goldman, sin katoličanke iz Gvatemale in bostonskega Juda, se je s svojo drugo ženo, mlado pisateljico Auro Estrada, stalno selil med Brooklynom in Mehiko. Ko žena umre v tragični športni nesreči na pacifiški obali, ga Distrito Federal prisili, da se sooči ne le z bolečino ob izgubi, ampak tudi s svojim strahom pred vožnjo v tem zapletenemmestu. V nemirnem poletju 2013 se prek učnih ur vožnje uči tudi političnega prebujanja; prične razumevati in sprejemati kompleksni zemljevid nasilja in preživetvenih strategij enega največjih mest na svetu. Notranji krog je briljantna poetična podoba neukrotljivega velemesta. Mešanica potopisa, spominov in reportaže o narkoterorizmu nas popelje v mehiško srce teme.Francisco Goldman (1954) se je s štirimi romani uveljavil kot eden osrednjih sodobnih ameriških romanopiscev. Publicistična dela je objavljal v vrsti uglednih svetovnih časnikov in revij ter v nagrajevani knjigi The Art of Political Murder.

Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... Upoštevajte, da Notranji krog Jedi ni edini pomen IJC. Obstaja lahko več kot ena definicija IJC, zato jo preverite v našem slovarju za vse pomene IJC enega po enega.

Založba Cankarjeva založba. Skupna ocena (0 ocena) Načini branja: Cena ali rok uporabe: eknjiga ( na ... Upoštevajte, da Notranji krog Jedi ni edini pomen IJC.

POVEZANE KNJIGE