Neverjetna knjiga sestavljank z nalepkami

Neverjetna knjiga sestavljank z nalepkami Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,65 MB
IME DATOTEKE
Neverjetna knjiga sestavljank z nalepkami.pdf
ISBN
2406986099185

OPIS

S to veliko knjigo nalepk in sestavljank, v kateri so delovni bagri, strašni žužki, hitri avtomobili in srditi dinozavri se bodo najmlajši zabavali ure in ure.Veliko čudovitih sestavljank in odličnih iger lahko dopolnijo z več kot 200 nalepkami. Ta knjiga je idealna za majhne otroke, kamorkoli jo vzamete s seboj.

Največji izbor uspešnic, novosti in nagrajenih knjig v Sloveniji. Izbirajte med slovenskimi in angleškimi knjigami. Knjiga Neverjetna leta, starševski priročnik za vzgojo otrok, starih od 2 do 8 let, se posveča spodbujanju in razvijanju otroških socialnih in čustvenih kompetenc za dvig njihove uspešnosti v šoli in drugod. Če ljubiš uganke, je to prava knjiga zate! Spopadi se z zapletenimi miselnimi orehi, da preizkusiš svoje številske, besedne in logične sposobnosti.

5% dodatni popust za člane knjižnega kluba.. Brezplačna dostava pri nakupih nad 40 EUR za člane Didaktinega kluba, oz.

POVEZANE KNJIGE