Nad nebom pod zemljo

Nad nebom pod zemljo - Aleš Šteger | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleš Šteger
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Nad nebom pod zemljo.pdf
ISBN
4976106683176

OPIS

Reke so prestopile svoje struge, nas pustile brez doma. Nobena daritev, nobena beseda ni mogla omiliti besa bogov. Iz podivjanih voda je vzniknila želva. Njen oklep je bil razdeljen na devet polj, v njih znamenja. Nekateri so temu rekli magični kvadrat Lo Shu. Jaz pa sem zagledal načrt knjige, v kateri se je utopilo moje življenje.

22,95 ... Zbirka Nad nebom pod zemljo ostaja v teh preverjenih in mlačnih vodah totalne nesporočilnosti. V osnovi je največ govora o subjektovi eksistencialni drži, večkrat v navezavi s spiritualnim vzhodom in raznimi filozofskimi praksami, ki pa so pesniško tako zbanalizirane, da ne morejo učinkovati: »Početi nič. Izbor pjesama iz zbirke Nad nebom pod zemljom slovenskog pjesnika Aleša Štegera, koja se u izvorniku pojavila 2015.

Endlich frischt einer die Lyrik geistig auf und schreibt Gedichte, in denen das Unausweichliche und die Gnade ihren Platz einnehmen und atmen dürfen … Nad nebom, pod zemljo. 1.

POVEZANE KNJIGE