Mumintrolčki in velika povodenj

Mumintrolčki in velika povodenj - Tove Jansson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tove Jansson
DIMENZIJA
11,62 MB
IME DATOTEKE
Mumintrolčki in velika povodenj.pdf
ISBN
2490444845513

OPIS

Čudna sočasnost dogodkov, ki se vsako leto pojavijo v ZDA, ko se na vzhodnem koncu borijo s poplavami, na zahodnem pa gasijo požare, napeljuje na misel o ponavljajočem se vzorcu, ki bi ... Tove Jansson: serija o Muminih (Čarodejev klobuk, Zima v Mumindolu, Komet prihaja, Mumintrolčki in velika povodenj, Muminočkovi spomini, Muminočka in morje, November v Mumindolu; Mladinska knjiga, prev. Nada Grošelj) Čeprav so Mumini nastali kot odgovor na vojne grozote, so v svojem bistvu pozitivni, svetli, veseli in so nasploh polni neusahljivega veselja do življenja, zato so popolno ... Mumintrolčki in velika povodenj Knjiga bo kot darilo razveselila vse slovenske "muminljubce", saj ima zanje še prav poseben pomen.

Iskala sta udoben in topel prostorček, kjer bi si lahko zgradila hiško in se zalezla vanjo še pred zimo. MUMINTROLČKI IN VELIKA POVODENJ << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> MUMINTROLČKI IN VELIKA POVODENJ.

POVEZANE KNJIGE