Lažna mesta

Lažna mesta - John Green | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Green
DIMENZIJA
7,9 MB
IME DATOTEKE
Lažna mesta.pdf
ISBN
5508754130984

OPIS

Quentin Jacobsen je na skrivaj zaljubljen v čudovito, pustolovsko Margo Roth Spiegelman. Ko se ta nekega večera pojavi na njegovem oknu oblečena v nindžo, da bi ga vzela s sabo na maščevalni pohod, se ji seveda pridruži. Po razburljivi noči napoči nov dan in Margo izgine. Quentin se z izginotjem ne more sprijazniti. Kmalu začne na nenavadnih mestih odkrivati sledi, ki jih je Margo očitno pustila zanj. Vneto jih povezuje in poskuša ugotoviti, kdo Margo sploh je, a bliže kot se zdi resnici, dlje je od nje oddaljen ...Izjemno uspešni in priljubljeni avtor John Green (1977), avtor uspešnic Krive so zvezde in Kdo si, Aljaska, je za Lažna mesta leta 2009 prejel nagrado Edgar za najboljši kriminalni roman za mladino. Po knjigi je nastal tudi film.

Mladenič in njegovi prijatelji se podajo na nepozaben izlet v iskanju pogrešane skrivnostne punce iz soseske. Lažna mesta Paper Towns Jake Schreier / ZDA / 2015 / 109 min / podnapisi, angleščina / 13+ Film je posnet po literarni uspešnici Johna Greena, enega najbolj priljubljenih sodobnih pisateljev, ki ga radi berejo tudi slovenski mladostniki. Lažna spletna mesta (phishing) Kako prepoznati lažna spletna mesta?. Čeprav je lahko lažno spletno mesto videti kot portal bolha.com, gre za lažno spletno mesto, ki so ga zasnovali prevaranti z namenom kraje vašega uporabniškega imena in gesla..

Za seboj pusti sledi v obliki drobnih ugank, ki jih morajo razrešiti prijatelji, da bi jo našli. Po literarni uspešnici Johna Greena prirejena Lažna mesta prinašajo zgodbo o odraščanju in se vrtijo okoli Quentina (Nat Wolf) in njegove skrivnostne sosede Margo (Cara Delevingne), ki je tako oboževala uganke in misterije, da je to postala še sama. Potem ko fanta pelje na celonočno dogodivščino prek njunega domačega mesta, Margo nenadoma izgine - za sabo pa pusti skrivnostne ... Lažna mesta (eknjiga) Avtor John Green.

POVEZANE KNJIGE