Kristalne sanje

Kristalne sanje - Ivka Abramović | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivka Abramović
DIMENZIJA
6,25 MB
IME DATOTEKE
Kristalne sanje.pdf
ISBN
5444191001994

OPIS

Kristalne sanje so zgodba o deklici, ki je težko živela, se spopadala z boleznijo in travmami iz otroštva. So zgodba o ženski, ki je sprejela samo sebe, se pobrala z dna in sledila svojim sanjam. So zgodba o vas, ki lahko takoj zdaj spremenite odnos do sebe in do sveta, ki vas obdaja, ter se podate na pot svetlobe, upanja in ljubezni.

Avtorica vam bo skozi pretresljivo osebno zgodbo ... Kristalne sanje so zgodba o deklici, ki je težko živela, se spopadala z boleznijo in travmami iz otroštva. So zgodba o ženski, ki je sprejela samo sebe, se pobrala z dna in sledila svojim sanjam.

Osnovne celice so razporejene v vozliščih kristalne mreže. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube. Support the stream: https://streamlabs.com/davidmlakar1 Domov / Pisarna in šola / Knjige in literatura / Knjige / Ivka Abramović: Kristalne sanje. 0,00.

POVEZANE KNJIGE