Kako ujeti grofico

Kako ujeti grofico - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
6,95 MB
IME DATOTEKE
Kako ujeti grofico.pdf
ISBN
9520294243886

OPIS

Pri šestnajstih letih se je Rose Balfour, nežna in krhka lepotica, zaljubila v lorda Altona Sinclairja, ki so ga drugi zaradi divjega značaja poznali pod vzdevkom Sin (Greh). Ker lord zanjo sprva ni pokazal nikakršnega zanimanja, se je odločila, da ga bo pripravila do tega, da jo bo na nekem plesu poljubil. A v zadnjem hipu jo je zajela panika, razvpitega malopridneža je potisnila v fontano ter ga pustila tam, obkroženega z vodnimi lilijami in glasno smejočo plemiško družbo, sama pa je pobegnila nazaj na škotsko podeželje.Šest let pozneje Sinova prateta, vojvodinja Roxburška, povabi na svojo vsakoletno zabavo tako Rose kot svojega pranečaka Sina. Ta takoj skuje načrt, kako se bo brhki lepotici maščeval za njeno dejanje izpred šestih let. Toda pri tem ne računa, da tudi Rose ni od muh!Kljub želji, da bi drug drugemu pokazala, kdo je bolj pretkan v njunih igricah, med Rose in Sinom vedno siloviteje prasketa ogenj strasti. Se mu bosta predala?Ali se lahko iz želje po maščevanju (sploh) rodi ljubezen?

Naložba bo skupno vredna 105 milijonov evrov, v prvi fazi bo zagotovila 141 novih delovnih mest. Karen Hawkins knjige: najboljše avtorja (Ugrabitev višavskega lorda, Na Škotsko z ljubeznijo, Kako ujeti višavca, Romanca na Škotskem, Veleposestnik, ki me je ljubil, Kako ujeti grofico, Kako dvoriti princesi, Kako očarati zapeljivko, Princ, ki me je ljubil, Princ in jaz, Nora na karo) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Jedan od načina kako spremiti povrće je da se ono griluje. Grilovano povrće je dobar kompromis, jer zadovoljava uslov da povrće bude i ukusno i zdravo.

Članki. Članki Leku se za tovarno na Prevaljah obeta sedem milijonov evrov subvencije 2.

POVEZANE KNJIGE