Kako ujeti grofico

Kako ujeti grofico - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
5,51 MB
IME DATOTEKE
Kako ujeti grofico.pdf
ISBN
2127879031987

OPIS

Pri šestnajstih letih se je Rose Balfour, nežna in krhka lepotica, zaljubila v lorda Altona Sinclairja, ki so ga drugi zaradi divjega značaja poznali pod vzdevkom Sin (Greh). Ker lord zanjo sprva ni pokazal nikakršnega zanimanja, se je odločila, da ga bo pripravila do tega, da jo bo na nekem plesu poljubil. A v zadnjem hipu jo je zajela panika, razvpitega malopridneža je potisnila v fontano ter ga pustila tam, obkroženega z vodnimi lilijami in glasno smejočo plemiško družbo, sama pa je pobegnila nazaj na škotsko podeželje.Šest let pozneje Sinova prateta, vojvodinja Roxburška, povabi na svojo vsakoletno zabavo tako Rose kot svojega pranečaka Sina. Ta takoj skuje načrt, kako se bo brhki lepotici maščeval za njeno dejanje izpred šestih let. Toda pri tem ne računa, da tudi Rose ni od muh!Kljub želji, da bi drug drugemu pokazala, kdo je bolj pretkan v njunih igricah, med Rose in Sinom vedno siloviteje prasketa ogenj strasti. Se mu bosta predala?Ali se lahko iz želje po maščevanju (sploh) rodi ljubezen?

Grinje čine sastavni deo našeg nameštaja, spavaće sobe, a najviše kreveta gde se hrane izumrlim ćelijama kao i dlakom ljudi i kućnih ljubimaca. Zbog svoje veličine koja iznosi između 0,1 i 0,6mm i vidljive su samo pod mikroskopom, te ih ... Kako se oglašaš? 17 Kako ujeti grofico 29 Kar zagotovo vem 4 Kolesa se vrtijo 18 Kronika pozabljanja 36 Kronike podzemlja.

Slutiti gre, da Istra ni bila 100-odstotno idealna destinacija, vsaj če je soditi po naslednjemu naslovu na kupu. Kako skrbijo za dober ugled delodajalca v Krki, Leku, Danfossu, Telekomu Slovenije, BSH, Atlantic Grupi ... SUBV.

POVEZANE KNJIGE