Iznajdevanje človekovih pravic

Iznajdevanje človekovih pravic - Lynn Hunt | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lynn Hunt
DIMENZIJA
4,25 MB
IME DATOTEKE
Iznajdevanje človekovih pravic.pdf
ISBN
2734076473111

OPIS

Knjiga Lynn Hunt Iznajdevanje človekovih pravic: Zgodovina velja za najbolj temeljito in pregledno študijo o zgodovini človekovih pravic. Avtorica razpravo vpne v široko polje proučevanja emocij, kolektivnih identifikacij in po-razsvetljenskih koncepcij avtonomije telesa, ki omogočijo razvoj sočutja z neznanimi osebami.Lynn Hunt je uveljavljena kulturna zgodovinarka, poznavalka francoske revolucije in profesorica moderne evropske zgodovine. Najbolj je poznana po knjigi The Family Romance of the French Revolution, ki prinaša povsem nov pogled na francosko revolucijo skozi prizmo spola in odnosov v družini, ki jih nato projicira na javne predstave o »pravičnem vodji«.

Avtorica razpravo vpne v široko polje proučevanja emocij, kolektivnih identifikacij in po-razsvetljenskih koncepcij avtonomije telesa, ki omogočijo razvoj sočutja z neznanimi osebami. Iznajdevanje človekovih pravic. Poslušaj (54:27) Naroči se na podkast.

Podane pa so lahko tudi v posameznih zakonih.Namen opredelitve človekovih pravic in svoboščin je omogočanje razvijanja in uporabe človeških kvalitet, inteligence, talentov ... Varovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin na področju javne uprave - Varovanje osebnih podatkov v postopkih javne uprave. S svojim podpisom zagotavljam, da: je predloţeno delo izključno rezultat mojega lastnega raziskovalnega dela pod mentorstvom doc.

POVEZANE KNJIGE