Izgubljeni kovčki

Izgubljeni kovčki - Jordi Puntí | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jordi Puntí
DIMENZIJA
12,58 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni kovčki.pdf
ISBN
2140978409285

OPIS

Christof, Christophe, Christopher in Cristòfol so štirje bratje – sinovi istega očeta in štirih različnih mater. Še nikoli se niso srečali. Živijo v Frankfurtu, Parizu, Londonu in Barceloni in nevede jih povezuje dejstvo, da že od otroštva niso ničesar slišali o tovornjakarskem očetu. Potem pa nekega dne izvejo, da je pogrešan, in odločijo se, da se bodo tudi sami odpravili na pot in poskušali izvedeti, kaj se je zgodilo. Čaka jih neverjetno vznemirljivo, zabavno, a tudi boleče potovanje.

Nekateri gledajo filme, jaz pa raje berem. Mumford and Sons Wilder Mind Folk, rock, country in bluegrass so glavni v zapisu DNA britanske skupine Mumford and Sons, ki ... Prodam več kovčkov givi 46 za 2 čeladi,stranska kovčka nova 22 l izgubljeni ključi,zadnji original Honda z nosilcem,stranski desni original Honda ! 041 830 058 Objavljen: 25.12.2019 dne 11:47 Izgubljeni pingvinček,24 strani,dimenzija; 25 x 25 cm,trda vezava. Na ledu je jajce.

... Christof, Christophe, Christopher in Cristofol so bratje, a se med seboj ne poznajo. Sinovi skrivnostnega očeta Gabriela Delacruza in različnih mater živijo v Frankfurtu, Parizu, Londonu in ... Potovalni kovčki in ročna prtljaga so nepogrešljiv del potovalne opreme.

POVEZANE KNJIGE