Izgubljeni kovčki

Izgubljeni kovčki - Jordi Puntí | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jordi Puntí
DIMENZIJA
10,61 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni kovčki.pdf
ISBN
8994425572357

OPIS

Christof, Christophe, Christopher in Cristòfol so štirje bratje – sinovi istega očeta in štirih različnih mater. Še nikoli se niso srečali. Živijo v Frankfurtu, Parizu, Londonu in Barceloni in nevede jih povezuje dejstvo, da že od otroštva niso ničesar slišali o tovornjakarskem očetu. Potem pa nekega dne izvejo, da je pogrešan, in odločijo se, da se bodo tudi sami odpravili na pot in poskušali izvedeti, kaj se je zgodilo. Čaka jih neverjetno vznemirljivo, zabavno, a tudi boleče potovanje.

Vaši otroci se bodo počutili mnogo bolj udobno. S svojim otroškim kovčkom Buddy Toys BPC 3112 bodo vaši otroci uživali v zabavi, saj jo lahko uporabijo kot simpatično igračo Kovčki na kolesih Mobilni podstavki, pladnji Torbe Zabojčki, predali Stenski organizatorji Najbolj prodajano.

Nekateri gledajo filme, jaz pa raje berem. Mumford and Sons Wilder Mind Folk, rock, country in bluegrass so glavni v zapisu DNA britanske skupine Mumford and Sons, ki ... Prodam več kovčkov givi 46 za 2 čeladi,stranska kovčka nova 22 l izgubljeni ključi,zadnji original Honda z nosilcem,stranski desni original Honda ! 041 830 058 Objavljen: 25.12.2019 dne 11:47 Izgubljeni pingvinček,24 strani,dimenzija; 25 x 25 cm,trda vezava. Na ledu je jajce.

POVEZANE KNJIGE