Dragulj v pesku

Dragulj v pesku - Tessa Afshar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
9,60 MB
IME DATOTEKE
Dragulj v pesku.pdf
ISBN
9135366540617

OPIS

Izjemna lepota ima svojo ceno. To ceno je Rahába iz Jerihe plačala, ko jo je 15-letno njen oče, ki mu je popolnoma zaupala, prodal za prostitutko. Razočarana, a vendar odločena, da ji bo uspelo preživeti, se odloči, da ne bo nikoli več zaupala nobenemu moškemu.A Bog je imel drugačne načrte. V njeno življenje je prišel Salmón, ugledni vodja Judovih plemen, človek časti in ponosa, sovražnik njenega ljudstva. Ali je lahko nekdanja kanaanska vlačuga primerna za ženo izraelskemu vodji? Ali lahko človek vere ljubi žensko, kakršna je ona?Bitka za Jeriho je šele začetek. Resnična bitka za Rahábo, se bo bíla v njenem srcu.Roman temelji na resničnih dogodkih, ki so opisani v Svetem pismu: o bitki Izraelcev za mesto Jeriho, o tem, kako sta pri tem ključno vlogo odigrala vlačuga Rahába in veliki božji čudež. Stara zaveza razkriva, da se je Rahába po uničenju Jerihe za stalno naselila med Izraelci, v Novi zavezi se Rahábina sijajna usoda razkrije v Matejevem evangeliju: Rahába in Salmón sta zapisana v Jezusovem rodovniku.

Izvor. Narodna in univerzitetna knjižnica (Obvezni izvod spletne publikacije) Najdeni v naravi pa ti kamni še ne predstavljajo dragulja; potrebno je še veliko strokovnega dela, klanje, žaganje, brušenje, glajenje in poliranje, da bo dragulj zares zasijal v vsej svoji lepoti in barvi.

$13.99; $13.99; Descripción de la editorial. V ljubezni naša preteklost nima zadnje besede, saj resnična ljubezen premaga vse ovire Izjemna lepota ima svojo ceno.

POVEZANE KNJIGE